Our Bucketlist

januari 24, 2017


Altijd al benieuwd geweest wat er op onze bucketlist staat? Of heb je gewoon zin om dit even te lezen? Maakt allemaal niet uit want ik drop hier sowieso eventjes onze bucketlists. Dingetjes die we binnenkort al kunnen doen maar ook gewoon wat dingen die we willen bereiken als we later thuis zitten met 7 katten of als we al helemaal grijs zijn.


Wereldreis
Dit is gewoon echt een hele grote droom van mij. Dit heb ik altijd al heel gaaf gevonden. Vreemde plekken ontdekken, de cultuur meemaken en nieuwe mensen ontmoeten. Ook willen ik en 3 andere meiden (waaronder Vera natuurlijk) nog eens op reis. Lijkt mij een goed idee om dit te combineren!

Eluamakamaka.nl
Hoe gaaf zou het zijn als wij ooit gewoon een eigen domeinnaam hebben! Dat wij over een tijdje gewoon een mooie blog hebben met echte lezers en dus gewoon een domeinnaam hebben. Ik hoop echt dat dat er ooit nog van gaat komen, zou echt heel gaaf zijn!


Shoppen in Amsterdam
Met onze vriendinnen Clique (zoals we dat mooi in het frans zeggen) een keertje naar Amsterdam toe. Echt waar dat lijkt mij nou zo gezellig. Helaas ben ik zelf nogal gierig en geef niet snel geld uiten al helemaal niet aan de trein of zo, wordt wachten tot dat er iemand eindelijk een auto heeft denk ik, haha.

Professional Photographer
In dit jaar moet ik een grote keuze maken, mijn vakkenpakket. Zelf heb ik een beetje het idee dat er veel te zwaar overgedacht wordt, kies wat je leuk vindt, wat je graag doet en kijk een beetje naar hoe je cijfers er voor staan. Toch is het wel belangrijk voor je vervolg opleiding en dan moet je er ook gelijk weer over na gaan denken wat je later graag als beroep zou hebben. Weet ik veel?! Iets creatiefs lijkt me heel gaaf. Ik zou het zo leuk vinden als ik van mijn hobby mijn beroep kan maken, fotograferen. Dan moet ik nog wel heel, heel, heel veel oefenen maar het lijkt me zo leuk.


Eigen Boek
Je hebt vast wel eens gehoord van het boek On Top en On Life van Anna Nooshin. Ook komt er binnenkort een boek aan van Jiami Jongejan (waar ik heel erg benieuwd naar ben). Mij lijkt het ook echt heel erg gaaf om eens een boek te maken net mooi als On Top, vol met mooie foto's en gewoon fijn om te lezen.

Doe Eens Raar Met Je Haar
Ik heb mijn haar pas al eens een iets andere coupe gegeven maar ik zou het eens een keertje in een nieuw kleurtje dopen! Bij de Kruidvat heb ik een nieuw merk van L'Oréal ontdekt, Colorista. Hier mee kun je je haar met een spray voor ongeveer 1 dag kleuren, met een haarmasker voor ongeveer 1 à 2 weken of gewoon permanent. Dat haarmasker sprak mij wel aan aangezien er best veel toffe kleurtjes bij zaten. Zeker even opzoeken dus als jij ook zoiets van plan was.

Dit was het al weer voor vandaag, het is een poosje stil geweest hier maar er komt weer van alles aan. Dus vast tot snel met weer allerlei leuke projectjes! Wees niet bang om een leuke reactie achter te laten want dat vinden wij echt heel leuk om te lezen.

Liefs,
Roos

You Might Also Like

1 reacties