Ka Elua Makamaka


 Hii,

Wij tweeën wonen allebei al ons hele leven in een klein gehuchtje waar iedereen elkaar kent. En zo kennen wij elkaar ook al vanaf ons 3e jaar en hebben bij elkaar in de klas gezeten tot groep 8. Nu overleven wij al 2 jaar zonder elkaar en dit leek ons de ideale manier om een beetje met elkaar in contact te blijven.  Wij zijn altijd al goede vriendinnen geweest eenzijdig super toffe vriendinnen met een hopelijk net zo´n toffe blog. Ook al zijn we totaal verschillend, qua leeftijd en lengte maar ook qua karakter en hobby's. Om een beetje te vertellen wie wij zijn, wat wij doen en wat ons nou Makamaka maakt. Dus hier komt een klein voorstel rondje waarin we wat basis stuf over ons zelf met jullie delen.

Vera,
Ik ben dus Vera, hou ontzettend veel van gezelligheid, eten en van foto's maken en eigenlijk nog veel meer.
ik woon in een vrij staand huis. met heel veel broertjes en zusjes.
ik ben in maart jarig enne tja mijn sterrenbeeld weet ik niet:)
Ik hoop dat jullie onze blog leuk vinden!!
veel kijk en lees plezier!!


Roos,
De jongste van het stel maar dat is meestal niet te merken, ik ben namelijk nog al goed in opscheppen (met eten en met woorden). Op 19 augustus ben ik jarig en woon in een huis (duhh) met vrij veel ruimte en vrij veel (zeg maar heel veel) beesten. Wat ik het liefste doe, waarschijnlijk is dat tekenen en allerlei andere creatieve dingetjes ook zit ik in een meidenteam waar we er vrolijk op los voetballen. Ook heb ik al een eigen blog dat Soitsrose.blogspot.nl heet.


Nu hebben wij ons voorstel rondje gehad alleen jij nog! Zet hier onder in de comments iets over jouw en misschien je blog als je die hebt neer. Er zal vast iemand van ons eens een kijkje nemen en een beetje op jouw blog rond snuffelen net zoals jij dat nu hier hebt gedaan. Wees niet bang om ons te volgen, we bijten niet (oké niet grappig).

Liefs,
Ka Eha Makamaka