Fotoshoot

oktober 27, 2016

Afgelopen zaterdag gingen we foto's maken,
ik laat jullie wat foto's zien die we hebben gemaakt.
Dus ben je benieuwd lees dan gauw verder!
Fotoshoot,

We zitten nu al weer bijna een week op school, en het begint weer aardig te wennen. Om de vakantiegoed af te sluiten, bedachten we te gaan logeren en wat foto's te maken. Dus daarom gingen we vrijdag avond logeren. Tot na11 uur op bed te gelegen te hebben, gingen we maar eens ontbijten.
Onder het ontbijt hebben dachten we een beetje na over waar we heen konden gaan. We hebben een beetje op het internet zitten zoeken en hebben uiteindelijk maar besloten dat we naar het Transferium zouden gaan.

Wij stappen daarom op de fiets en gaan op weg naar het Transferium. Onderweg bedacht Roos nog een ander plekje waar misschien wel een graffiti muur was. Helaas stond daar alleen wel een hek voor. Toen zagen we daar wel allemaal hele leuke gekleurde containers staan,
 we zijn daar natuurlijk heen gegaan en hebben we heel wat leuke foto's gemaakt. Hierna was ons plan verder te gaan naar het Transferium. We kregen het alleen best koud dus gingen eerst even naar de Hema, nadat we weer wat opgewarmd waren gingen we weer verder.

Na een kwartiertje kwamen we aan. Het was een super mooi plekje om foto's te maken en we hebben dan ook daar weer aardig wat foto's gemaakt. Na ongeveer de hele middag foto's gemaakt te hebben werd het dus tijd dat weer terug gingen. Het was een geslaagde laatste dag/dagen van de vakantie.
Hieronder laat ik wat van de foto's zien foto's zien,

Liefs,
Vera

You Might Also Like

2 reacties