Sleep, Eat, Blog and Repeat

oktober 28, 2016


Stil, alles is stil om mij heen
Het enigste wat je hoort zijn die stemmen in je hoofd
Alles is donker je ziet alleen wat flikkerende lichtjes voor je ogen
Je hersens lijken niet te kunnen stoppen
Wat je ze ook gebied ze lijken hun eigen leven te leiden
De herinneringen en gedachtes van de dag krijgen eindelijk allemaal hun plekje
Tot dat alles is opgeruimd
Zachtjes zonder dat het gemerkt word gaat ook daar het licht uit
Eindelijk rust, morgen weer een dag
Een dag vol gedachtes en vol invloeden
Dus ben je benieuwd lees dan gauw verder!Dit had ik al wat langer in mijn hoofd. Een zelf geschreven gedichtje of quote, hoeft nergens over te gaan maar het staat gewoon zo hipster. Net alsof ik alles van het coderen af weet, wat niet zo is want dit heb ik gewoon van Vera's vorige post gekopieerd. Maar zeg nou zelf het staat wel tof? En de foto's zijn ook best wel gaaf, Vera het is zeker je moet volgend jaar gewoon mee doen met HNTM (wie was er trouwens ook voor Akke Marije? Ik vond haar gewoon zo leuk!).


Zoals je misschien al wel had geraden als je ook de vorige post gelezen en gezien hebt zijn dit ook weer foto's van de fotoshoot. Stiekem hoopte ik al dat Vera deze de vorige keer nog niet zou gebruiken omdat ik het hier wel bij vond passen en het mijn favoriete foto's zijn van het hele lijstje (meer dan 100 foto's!!).

En om nog maar even wat extra bijpassende informatie te geven over mijn ik-probeer-een-beetje-hipster-te-doen quote. Even de achterliggende informatie hier achter (ja vandaag gebruik ik wel echte chique woorden hoor) wou ik nog meegeven.
Iedereen heeft van die nachten dat je je kussen maar aan hoeft te raken en je bent al in dromenland. Voor iemand zoals mij zijn die nachten nogal zeldzaam, maar dan ook wel héél zeldzaam. Soms dan staat ik gewoon een beetje voor me uit, ogen dicht of open maar soms stroomt mijn hoofd gewoon over. Er is die dag dan zoveel gebeurd of de dag er na staat er iets heel speciaals en spannends op me te wachten. Ik bedenk dan de meest onlogische scenario's over hoe ik het beter had kunnen oplossen of hoe ik het juist moet gaan doen. En soms op van die dagen dat je echt niet meer weet wat jezelf aan moet dan raak ik echt overal van in paniek en zie ik de meest verschrikkelijke dinge voor me en bedenk de naarste dingen waar ik dan weer een poos over loop te peinzen. Gelukkig zijn die dagen er niet veel maar kan ik soms juist vaak 's avonds even rustig nadenken.

 
Alle dingen waar ik overdag te druk voor was komen dan weer langzaam naar boven en vragen om nog een beetje aandacht. Hoe harder je er tegen vecht om ze heel eventjes allemaal voor bij te latenkomen hoe langer het duurt voordat de slaap echt komt. Vaak leg ik mijn hoofd gewoon neer, sluit mijn ogen en laat alles langzaam even voorbij komen. Totdat ik de volgende ochtend weer wakker word en alles weer verdwenen is.

Ik lees ook eigenlijk elke avond. Als ik dan weer eens een boek uit heb dan kan ik daar vaak ook nog heel lang over nadenken. Soms heb ik ook zo'n hekel aan het einde dat ik het gewoon vervelend vind of het was juist zo'n mooi boek dat ik een vervolg wil eisen. Zoals de Hungergames, ik wil nu gewoon weten hoe het af loopt met Katniss en Peeta, vanaf het begin vond ik al dat die 2 bij elkaar hoorden maar het duurde allemaal zo lang en nu zijn de boeken afgelopen. Eigenlijk gewoon tijd dta ik eens aan de films ga beginnen.


Ik weet niet wat ik hier helemaal van moet vinden, deze post. Heel anders dan dat ik normaal op mijn persoonlijke blog soitsorse.blogspot.nl schrijf. Wel leuk om te doen maar of dit ook echt gelezen gaat worden merken we vanzelf ook wel weer. Dan heb ik nog een klein vraagje, reageer gewoon leuk als je dit leest hoeft echt helemaal niet zo veel tijd te kosten. Is het een idee dat we ook ons eigen Instagram account gaan aanmaken voor Eluamakamaka? Het kost wel weer veel tijd voor ons daarom vroeg ik me af jullie dat ook wel echt leuk zouden vinden en ons zouden gaan volgen?

Liefs,
Roos

You Might Also Like

6 reacties

 1. Juist leuk zo'n artikel! Zijn ook mooie foto's erbij! :)
  (en ik was eigenlijk voor Emma!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk artikel! Ik was ook voor Akke Marije, vind haar heel tof. Een Instagram account lijkt me heel leuk, ik zou jullie meteen volgen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn prachtig, nét als het gedicht trouwens! Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen