WAT WIJ GAAN DOEN!

maart 12, 2017


Hoi hoi, vandaag eens even wat anders. Gewoon eventjes gezellig kletsen en eventjes vertellen waar wij de afgelopen tijd geweest zijn en waarom jullie zo weinig van ons hebben gehoord. Ook wil ik deze leuke gifjes met jullie delen omdat ik ook altijd blij wordt van gifjes.

Eigenlijk zijn wij de laatste tijd gewoon best wel druk geweest met school. Er waren niet echt hele erge schokkende dingen aan de hand, we konden er de tijd niet helemaal voor vinden. Nu zaten we ook met het idee om een YouTube kanaal te beginnen, wat waarschijnlijk niet doorgaat. Zo komen we wel aan deze video's en die kon ik natuurlijk niet ongebruikt op mijn pc kon laten staan. Snel omgetoverd tot gifje en tadaa!


We zijn van plan om weer wat vaker te gaan uploaden en het lijkt ons leuk om eens een keer te gaan bakken. Niet omdat wij nou echt een stelletje professionele bakkers zijn, gewoon omdat we het leuk vinden om te doen (en te eten, ofcourse).

Nu zat ik nog met een ideetje, misschien is het leuk als jullie ook laten weten wat jullie meer of nieuw willen op deze blog? Laat het gewoon weten en wij zullen er over nadenken. Zoals Vera zou zeggen 'Niets is ons te gek'. Ook al ben je hier voor het eerst laat het gewoon weten, zouden wij hartstikke tof vinden!


We hopen jullie heir snel weer te zien en met veel leuke, nieuwe en verfrissende ideeën terug te komen. Het blijft al weer langer licht buiten wat betekend dat wij meer tijd hebben om foto's te maken en daar mooie post van te maken voor hier op onze blog!

Liefs,
Roos

You Might Also Like

3 reacties

  1. Gewoon doen waar jullie het meest blij van worden en het in prachtige posts gieten! Jullie doen het super, blijf zo doorgaan! :*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd, maar jullie gaan er waarschijnlijk weer iets ontzettends leuk van maken!!

    BeantwoordenVerwijderen